img_8694.jpg

Abu Dhabi begyndelse

Hej alle. 

Så er jeg landet i Abu Dhabi og man må sige, at det er anderledes end noget andet jeg har prøvet. Hernede er det voldsomt varmt – det har jeg prøvet før, men der er også en anden mentalitet. 

Flyveturen herned var kort og god, det gik let og hurtigt. Qatar Airways er ikke det væreste jeg har prøvet. Vi blev hentet i Abu Dhabi international lufthavn af en fra kontoret i zoo, sammen med en chauffør. Det var lidt underligt og vi var ikke helt trygge, fordi de næsten ikke snakkede til os. Da vi ankom til det hus vi bor i, blev vi bare lidt efterladt og vi følte os ikke helt velkomne. 

Vores værelse er ret simpelt og vi må tilkøbe nogle ting, for at gøre det mere hjemligt, men jeg tror vi kan få det til at fungere ret godt. 

Først dag var vi over i zoo og spise frokost, vi hilste på vores house mates (hus kammerater) og vi var ude at handle med nogle kollegaer. Om aftenen var der pizza aften hjemme i en af kollegernes hus, det var rigtig hyggeligt. Men jeg var godt nok træt oven på dagens indtryk. Vi var også rundt og se zoo’en på egen hånd og blev vist kort rundt af en af de andre. I samme omgang kom vi helt tæt på en gepard (uden nogen form for beskyttelse) og fik lov til at røre den. Den var blevet håndopfostret og troede derfor at den var en hund – kun derfor kunne det lade sig gøre. 

Igår havde vi så første dag og vi mødte ind fra 14-20. Folk er super søde og man kan godt se at zoo’en er i forbedring. Noget af zoo’en er rigtig flot og nybygget, andet af den ret småt og gammelt. Dog gør de deres bedste for at dyrene har det godt, under de varme forhold som her nu engang er. 

Jeg undskylder for det lidt rodede indlæg og mangel på billeder. Men her var det altså en lille Update 🙂

Nu vil jeg snart gå ud i varmen og møde på job, vi ses. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.