Om mig!

Velkommen!

image

image

image
image

DSCF1638

Jeg er ung kvinde i en alder af 25 år, som havde valgt at tage til Peru for at forfølge min drøm om at blive dyrepasser. Min praktik varede 6 måneder og derefter tog jeg til Thailand i 3 mdr, så rejste jeg hjem til Danmark i slutningen af Juli 2014, for at tage mit første skole ophold. Da jeg havde overstået mit skoleforløb med den højeste karakter muligt, tog jeg 3 mdr til Spanien for at bygge videre på min praktik. Lige nu befinder jeg mig så i Holland og har et års praktik.

Her på min blog kan I følge lidt med i, hvad der sker omkring mig og hvilke tanker jeg gør mig om at være så langt væk hjemmefra.
Jeg har ADHD og derfor er denne svære rejse, måske en lille smule endnu sværere for mig.
Dog håber jeg på at  det er en lærerig oplevelse for livet og måske endda et eventyr.

Penge er ikke noget jeg har og ikke noget jeg har haft hele turen igennem, heller ikke noget jeg har tjent (fik lidt mad og i Thailand bosted, som betaling) før nu – hvor jeg her i Holland får lidt lommepenge.

Jeg levede på lige vilkår med middelklassen i Lima. Fordi jeg boede hos en peruviansk familie og jeg prøvede at følge deres rytmer, fik jeg især en anden kultur forståelse.
Jeg har søgte legater, for at forsøge at få dækket nogle af mine udgifter, så jeg ikke fik forlånt mig til langt op over ørene i de næste mange år.. Jeg krydsede fingre og var så heldig at få et enkelt lille et. Det var jeg selvfølgelig dybt taknemlig over.

I Thailand boede jeg først i hus med eb veninde og siden hen flyttede jeg over på dyreklinikken og boede resten af min tid. Jeg var meget tæt med mine arbejdskollegaer og jeg fik en ekstra nær oplevelse. De er blevet mine venner for livet.

I Spanien flyttede jeg rigtig meget rundt og så slet ikke mine kollegaer uden for job, det var igen en helt anden kultur og noget jeg skulle vænne mig til. Til gengæld mødte jeg nogle danskere og dem brugte jeg al min fritid med, plus en finsk pige. Jeg kunne tydeligt mærke at jeg var kommet til Europa på godt og ondt.

Her i Holland bor jeg i noget hen i stil med et kollegie hus, hvor vi alle har samme stilling hos AAP. Vi har hvert vores værelse og deler så ellers resten.

Kig endelig rundt og lig gerne en besked, hvis du har spørgsmål. Så svarer jeg hurtigst muligt.

Mange hilsner fra Holland
Michella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.