Kommet lidt i gang. 

Nu har jeg efterhånden været her en lille uge og er ved at være faldet til. Jeg har mødt lidt forskellige mennesker og set arbejdspladsen. 

I dag tirsdag skal jeg have min første arbejdsdag og jeg regner med at det bliver hårdt. Mens jeg skriver nu, er det om morgenen og skal nok få skrevet omkring dagen senere. 

Igår mandag blev jeg vist rundt på centeret og fik taget lidt billeder. Dem ligger jeg ind nederst i indlægget – faktisk så lever dyrene også vildt her i landet, så jeg har foreksempel set tucanens slags i haven også. Centeret er en del større end jeg først lige havde regnet med, dette er en god overraskelse. Folkene er rigtig søde og vil rigtig gerne stedet og dyrene – der er en ret fed atmosfære. Dem som ikke ved så meget, vil gerne lære og dem som ved en masse, vil gerne lære fra sig. 

Her er dejlig varmt og jeg føler mig tilbage i mit rette element i forhold til vind og vejr. Jeg må indrømme at jeg nok efterhånden har udviklet mig til en tropisk pige, som finder sig bedst til rette når det er varmt. 

Min første dag gik rigtig fint – jeg og de andre nye fik vist de mest praktiske ting, så som hvor man finder redskaber og den slags igår, så i dag var det bare at gå i gang – jeg startede ud med køkken tjansen, hvor jeg startede alene. Men der kom heldigvis en og hjalp til efter små to timer. I køkkenet vasker man egentlig bare op, der er jo en masse dyr som skal fodres og dette producere en masse opvask. Vi var et godt team og var gode til at holde det nede. Jeg endte med at bruge 5 timer cirka i køkkenet og det inkluderede også at vaske æbler og bladselleri af til brug.

Jeg havde ikke fået taget mad med på arbejde, så da vi nåede frokost følte jeg mig næsten døden nær. Jeg var simpelthen så sulten af at have arbejdet i varmen! Der kommer heldigvis en dame som laver empanadas som er en pandekage agtig ting. Det er ihvertfald brød med noget fyld i. Jeg var så sulten at jeg købte to!! De er ikke dyre når man tænker på kvaliteten – jeg fik to for ca. 26 danske kr. Jeg var faktisk så sulten at jeg havde spist to på samme tid (som også synes hun spiser hurtigt) som min kollega spiste en. Hovsa. 

Efter frokost hjalp jeg med at fange nogle tucaner som skulle ind for natten og lige tjekkes, den opgave gik resten af min eftermiddag faktisk med. Til allersidst hjalp jeg lige med at rydde nogle småting op og så var det faktisk bare hjem af. Jeg havde en plan om at gå på stranden, men jeg var alt for træt oven på nye informationer og arbejdet i varmen – det skal jeg altså lige vænne mig til igen 🙂

I dag tirsdag blev også dagen hvor jeg fik nok af summende myg mens jeg sov, så jeg fik hængt et mygge net op som min bo ven heldigvis havde. I nat blev jeg både stukket midt på halsen og lige i panden, fordi jeg ellers havde sprayet mine bare hud med gå væk myg spray. Så nu må dette afprøves. 

Lige nu bor jeg hos en dansk kammerat og det er simpelthen super hyggeligt. Ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden denne hjælp! Huset ligger ret tæt på dyre centeret og lige ved stranden, men stadig tæt på skoven. Det giver en masse fede dyrelyde både at gå i seng til, men også at stå op til. Den vildeste lyd er nok brøle aberne inde i regnskoven.  De har deres helt egen lyd! 

Nu vil jeg smide lidt billeder ind og så vil jeg faktisk sove. Skal nok se om jeg ikke kan få skrevet lidt om resten af min kedelige rejse herhen en af de nærmere dage.  

Myreslugeren Tami
  
Et to tået dovendyr
  
En lille papegøje
    
En pelikan
  
En lille brøle abe, som bliver fodret af en af de andre frivillige
  
En rødøjet træfrø
  
Her er så frodigt at der vokser appelsiner i haven, så jeg lavede appelsinjuice
  
En tucan
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.