Lidt langsom – 5 Michella minutter

Såååå hvis man kender mig bare en smule, så ved man godt at der intet ondt er ment med det, men jeg er altså født med massere af krudt i røven og alligevel er jeg ENORMT langsom. Det må siges at gøre sig gældende med den her blog. Jeg gad godt at skrive hver dag, men tit føler jeg at tiden løber væk fra mig og pludselig er dagen omme. 

Jeg var så uheldig at have en begyndende migræne lørdag og havde den fuldt ud søndag. Lørdag var jeg på job hele dagen og var ret stolt af det, men søndag havde jeg simpelthen så ondt at jeg måtte blive hjemme. 

På arbejdet er jeg begyndt at få blødt de lidt kedelige opgaver op med de helt fantastiske opgaver. Så som regel gør jeg rent 1/3-2/3 af dagen og så ser jeg efter eller hjælper til med dyr. Jeg har både set efter tami myreslugeren, miko vaskebjørnen ungen og en masse andre dyr. Jeg kan virkelig godt lide ideen om den måde at fordele arbejdet på. Folk her interessere sig virkelig for at gøre en god indsats og vi forsøger virkelig at være et godt team selvom vi er ret mange lige for tiden. 

En ting jeg må tilstå dog, er at de fleste af de ting jeg oplever, bliver oplevet på den gammeldags måde – uden et kamera og kun med øjenene. Så derfor kommer der nok heller ikke et hav af billeder hele tiden. 

Mine omgivelser er fantastiske, dog kan jeg godt mærke at det er dyrere at leve her end jeg måske lige troede til at starte med. Nogle ting er billigere end dk og nogle ting er dyrere. Igen må jeg dog indrømme at dyrene og naturen opvejer det hele og gør det hvert et øjeblik værd! Jeg kan især se på min vægt at her et varmt og noget mad er anderledes end hvad jeg er vant til. Jeg har nok tabt mellem 1,5-2,5 kg allerede og gør ikke noget for det. Jeg forsøger at spise når jeg er sulten og alt sådan noget, men når man sveder en masse, så må noget jo også ryge af. 

Venner er jeg stille og roligt ved at få og hygge mig med. Jeg laver ikke så super meget i min fritid, men det passer mig egentlig okay, da jeg så bare får læst en del. Jeg sluger faktisk bøger for tiden! Måske jeg egentlig burde ses med folk lidt mere – så derfor har jeg aftalt at spise morgenmad med en super sød pige som hedder Taylor imorgen! 

Den der lovning om slutning på min rejse taget altså lidt tid. Haha. Som sagt for jeg ikke bare lige skrevet blog, så det kommer i min egen hastighed. 

  

Her er bianca. Hun er en aguti – en gnaver. Hun elsker at slikke på fingre og hun grynter som en lille gris.
   
Lille miko 🙂

 
Et sovende dovendyr
 
Tami som spiser, hvad vi kalder tami mix. Som består af en hel masse ting.

Over and out for denne gang <3  
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.