Man ved at man sveder meget, når man sveder på albuen

Så nu har jeg været her i lidt over 14 dage, puha det er hårdt. Har aldrig i mit liv været udsat for den her slags varme i forhold til at arbejde. Det dræner en ret meget for energi og jeg kan mærke at jeg både spiser og drikker en hel del mere end jeg plejer. 

Jeg er som sagt i hovdyrs afdelingen og det går fint. Fra næste uge af får jeg alene vagter, hvor jeg selv skal stå for ting, hvilket bliver meget sjovt. Det har jeg så i 2 uger og så skal jeg skifte område i afdelingen. Så skal jeg til at lære endnu mere nyt! Jubiii.

Mig og æsel følet Luna
Når man arbejder her, uanset om det er morgen eller aften, så sveder man helt enormt meget. På dette billede kan man næsten fornemme hvor meget jeg sveder og det er på trods af at det hårde arbejde var overstået. Jeg ligner en som har været i bad med tøj på efter bare to timer på job. Så mit arbejdstøj vasker jeg rigtig tit, da jeg kun har 2 t-shirts. 

Udover arbejdet laver jeg ikke så meget, fordi jeg stadig skal vænne mig til det hele og er ret udkørt. Jeg har ikke haft overskud til særlig meget og der har været lidt bump på vejen hist og her. 

Jeg har dog været på Beach club med Christina inde i Abu Dhabi by, hvilket var rigtig lækkert, men ekstremt dyrt. Så det kommer ikke til at ske mega tit. Det var dog det hele værd fordi de havde et mega kæmpe luksus bad, med alt hvad hjertet begærede af sæber og cremer – lige hvad vi havde brug for efter den første uge på job var overstået. 

Jeg går mange kilometer om dagen på job. Sådan en gadget som mor har givet mig i fødselsdagsgave, tæller mine skridt og jeg kan sige at igår gik jeg 16,5 km – der er ikke noget at sige til jeg er flad. 

Jeg har været lidt uheldig indtil videre. Jeg har haft migræne 2 gange grundet en dårlig senge situation (madrassen er meget hård) og jeg har været stanget i hovedet af en “baby” ged, så jeg har haft gevaldigt ondt i hovedet og haft et hævet kindben. Det skete fordi at gæsterne i zoo kan fodre baby gederne med mælk og vi løfter dem ind og ud af indhegningen – da jeg skulle bærer  en ind, lagde den lige hovedet bagover og ramte mig i ansigtet. Hov. 

Ellers sker der ikke det store og sådan er det jo. Jeg tror lige jeg skal vænne mig til rutinerne og vejret, så får jeg mere energi igen. De har lovet at imorgen og lørdag vil her føles som 63 grader. Der vil være ca. 49, men med den tunge luftfugtighed oveni, så kommer det til at føles som 63. Send lidt regn og kolde tanker min vej – så er i er søde. 

Det var det for denne gang. Jeg vil forsøge at huske at skrive her en gang imellem. 

“Baby” gederne
Mig foran svane og ande anlægget
Mig i poolen, på beach clubben i Abu Dhabi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.